Overlast van zwam of schimmel?

 

Ruim 15 jaar ervaring

Geen voorrijkosten

Milieuvriendelijk

Zwammen en schimmels

Heb je last van zwammen en schimmels? Best wat bewoners van huur- en koopwoningen hebben te maken met schimmelklachten in de woning en vochtproblemen. Dit kunnen diverse zwammen en schimmels zijn, zoals de poriënzwam, de kelderzwam en huiszwam.
Pak je de schimmel niet op tijd aan, dan kan dit zorgen voor vervelende gezondheidsproblemen. Er zijn zelfs schimmelsoorten die nog slechter zijn voor de gezondheid. Schimmel in de woning heeft vervelende gevolgen voor je lichaam en voor de woning zelf. De schimmels zijn doorgaans in de keuken en badkamer te vinden, maar ook op plafonds en vochtige muren. Heb je te maken met zwammen en schimmels, dan is het noodzakelijk om deze effectief te bestrijden. Alleen zo is de kans dat ze weer terugkomen bijna nihil en nemen je gezondheidsklachten af.

Zwammen en schimmels bestrijden

Zwammen en schimmels bestrijden is niet eenvoudig om te doen. Je kunt deze klus zelf uitvoeren, maar om te zorgen voor een zo effectief mogelijke bestrijding, is het toch aan te raden om een specialist in te zetten. Wij hebben jarenlange ervaring met het bestrijden van zwammen en schimmels. We zien dat veel schimmels zich bevinden op de muren, op of in raamkozijnen, maar ook onder het laminaat. Voorafgaand voeren we een uitgebreid onderzoek uit. Zo weten we de zwammen en schimmels exact te traceren en wat de oorzaak van de schimmelvorming is. Hierdoor krijgen we ook meer inzicht over de gezondheidsrisico’s. Vervolgens gaan we de zwammen en schimmels effectief bestrijden en krijg je informatie van ons over de luchtvochtigheid in de woning. Zo zorgen we er samen met jou voor dat zwammen en schimmels geen kans meer krijgen.

Meteen zwammen en schimmels bestrijden? Neem contact op

Merk je dat je last hebt van zwammen en schimmels in huis en ben je er zelfs ziek door geworden? Dan is het noodzakelijk om meteen een specialist in te zetten om de schimmels en zwammen aan te pakken. Wij komen graag bij je langs om je woning op zwammen en schimmels te onderzoeken. Zet ons vandaag nog in, zodat je meteen van die vervelende zwammen en schimmels verlost bent en weer profiteert van een aangenaam binnenklimaat.

Bestrijding van
zwam of schimmel.

Last van zwam en/of schimmel? Voorkom grotere schade en neem direct contact op met de specialisten van Houtwom Expert.

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Deskundig advies
  • NVBP erkend bedrijf
  • Milieuvriendelijke bestrijding

Houtworm Expert

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht
Telefoon: 085-4013815
E-mail: info@houtwormexpert.nl

Met onze specialisten werken wij in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland en delen van Flevoland en Noord Brabant.