Overlast van houtaantastende kevers?

 

Ruim 15 jaar ervaring

Geen voorrijkosten

Milieuvriendelijk

Houtaantastende kevers

Heb je last van kevers, dan kan dit zeer vervelend zijn. Kevers eten namelijk diverse dingen. Niet alle kevers zijn namelijk hetzelfde. Zo heb je bijvoorbeeld de spinthoutkever en de bonte knaagkever. Sommige kevers eten planten en andere kevers zijn roofdieren. Kevers kunnen zowel hout als etenswaren en organische producten beschadigen. En dat kan zowel gevaar opleveren als in de kosten lopen. Kevers hebben als kenmerk dat ze zich razendsnel voortplanten. Hierdoor kunnen ze in grote groepen aanwezig zijn, wat het nog lastiger maakt om ze te bestrijden. Omdat kevers vier levenscycli hebben, is het van groot belang dat ze zo effectief mogelijk worden bestreden.

Kevers bestrijden

Kevers bestrijden is geen gemakkelijke opgave. De beste manier om de kever te bestrijden, is afhankelijk van wat voor soort type kever het is en hoe groot de plaag is. Ook hangt het af van in welke fase van de levenscycli de kevers zich bevinden. Iedere cyclus dient bestreden te worden, dus zowel de eieren als de larven en de volwassen kevers. Zelf kevers bestrijden is niet aan te raden, omdat dit een zeer doelgerichte klus is. Hier is kennis en kunde voor nodig, waarover een professional wel beschikt. Een professional weet de kevers precies te traceren en de juiste methode uit te kiezen om ze te bestrijden. Vind je een larve of kever, dan kun je vrijwel zeker van zijn dat er meerdere kevers aanwezig zijn. Het is dan ook zeker aan te raden om dan direct een specialist in te schakelen. Er snel bij zijn loont wel degelijk. Zo weet je zeker dat je straks helemaal geen last meer hebt van de kevers en je eigendommen heel blijven.

Laat de kevers bestrijden door onze experts

Wil je direct kevers laten bestrijden door onze professionals? Neem dan nu contact met ons op, zodat wij de kevers zo snel mogelijk kunnen bestrijden. Wij komen bij je langs voor de bestrijding van de kevers. Zo zijn de kevers straks helemaal weg. Bovendien ontstaat er geen verdere schade aan houten- en organische producten en etenswaren. Zet ons meteen in voor het bestrijden van de kevers.

Bestrijding van
kevers.

Last van spinthout kever of bonte knaagkever? Voorkom grotere schade en neem direct contact op met de specialisten van Houtworm Expert.

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Deskundig advies
  • NVBP erkend bedrijf
  • Milieuvriendelijke bestrijding

Houtworm Expert

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht
Telefoon: 085-4013815
E-mail: info@houtwormexpert.nl

Met onze specialisten werken wij in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland en delen van Flevoland en Noord Brabant.