Overlast van houtworm?

 

Ruim 15 jaar ervaring

Geen voorrijkosten

Milieuvriendelijk

Houtworm bestrijden

Denk je met houtworm te maken te hebben? Houtwormen in houten constructies, meubels en vloeren kunnen schadelijke gevolgen hebben. Als de larven al jaren in het hout zitten, betekent dit dat er steeds meer schade aangericht wordt. Vaak zie je pas dat je last hebt van houtworm als je gaatjes in het hout ziet. Deze gaatjes worden gemaakt door de volwassen houtwormkever. Heb jij gaatjes in je houten constructies? Grote kans dat het door houtworm komt. Houtwormen gaan niet af op bewerkt hout. Dit is ook wel hout dat is behandeld met lak, beits of verf. Check daarom vooral de onbehandelde houten constructies goed, want de kans is aanwezig dat hier houtworm in zit. Is dit niet het geval, dan kun je dit het beste preventief behandelen. Houtworm zelf kun je het beste zo snel mogelijk bestrijden. Zo voorkom je dat jouw houten constructies geheel worden aangetast en er eventueel gevaarlijke situaties ontstaan.

Houtworm bestrijden

Om houtworm te bestrijden zijn er diverse methoden die te gebruiken zijn. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, maar voor een optimaal resultaat raden we je aan om een specialist in te schakelen. Een specialist kan doelgericht op zoek gaan naar de houtwormen en weet precies welke methode het meest geschikt is om de houtworm te bestrijden. Bij alle manieren van het bestrijden van houtwormen moeten zowel de eitjes als de larven en volwassen houtwormen bestreden worden. Zo weet je zeker dat je van alle houtwormen af bent en ontstaan er ook geen nieuwe houtwormen. Bestrijders gebruiken diverse bestrijdingsmethoden om de houtworm te bestrijden, namelijk de heteluchtmethode, de oppervlaktebehandeling of een speciale injectietechniek. Iedere methode is weer op een andere manier effectief. Bij het traceren van de houtworm zal de specialist de juiste methode kiezen om de houtworm doeltreffend te kunnen bestrijden.

Meteen houtworm laten bestrijden? Neem contact met ons op

Direct houtworm laten bestrijden door een expert? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Het bestrijden van houtworm is niet eenvoudig, waardoor onze hulp zeker een uitkomst zal zijn. Wij komen spoedig bij je langs om de houtworm geheel te bestrijden en ervoor te zorgen dat verdere schade voorkomen wordt.

Advies op maat

Het behandelen van aangetast hout is maatwerk. Onze specialisten kunnen door jarenlange ervaring een goed advies geven voor de beste behandeling om zo grotere schade te voorkomen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bestrijding van
houtworm.

Last van houtworm? Voorkom grotere schade en neem direct contact op met de specialisten van Houtworm Expert.

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Deskundig advies
  • NVBP erkend bedrijf
  • Milieuvriendelijke bestrijding

Houtworm Expert

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht
Telefoon: 085-4013815
E-mail: info@houtwormexpert.nl

Met onze specialisten werken wij in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland en delen van Flevoland en Noord Brabant.