Last van houtrot?

 

Ruim 15 jaar ervaring

Geen voorrijkosten

Milieuvriendelijk

Houtrot behandelen

Heb je momenteel last van houtrot? Houtrot is een probleem dat veel voorkomt bij houten constructies. Stel dat je een houten schuur hebt, dan is de kans zeker aanwezig dat hier houtrot in kan ontstaan. Heb je te maken met houtrot, dan kun je dit gelukkig toch laten behandelen. Dit kun je zelf doen of overlaten aan een expert. Soms is het niet meer mogelijk om het houtrot te behandelen, waardoor ervoor wordt gekozen om het materiaal te verwijderen. Wil je houtrot behandelen, laten repareren of het materiaal laten verwijderen, dan kun je in veel gevallen het beste een specialist inschakelen. Zo ben je er zeker van dat jouw houten constructie er straks weer tegenaan kan.

Houtrot behandelen

Kies je voor houtrot laten behandelen, dan gebruikt de professional een speciale houtrotvuller. Omdat de houtrotvullers snel uitharden, zal je ook sneller resultaat hebben. Echter is een houtrotvuller niet altijd flexibel, waardoor het niet de juiste ondersteuning kan bieden. Een echte specialist zal een houtrotvuller op basis van epoxy gebruiken met zo min mogelijk hulpmiddelen.

Repareren of vervangen

Soms is het houtrot repareren of vervangen de juiste keuze. Dit is geheel afhankelijk van de situatie. Stel dat je de houtrot op tijd ontdekt hebt en een specialist inschakelt, dan is reparatie vaak nog wel een optie. Het kan ook zijn dat de houtrot zich al jaren in het hout bevindt en reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval is de enige optie het vervangen van het hout. Zo weet je zeker dat je houten constructie lang meegaat. Onze specialist zal het hout grondig onderzoeken en op basis daarvan advies uitbrengen omtrent de beste optie.

Direct houtrot behandelen? Neem nu contact met ons op

Wil je direct houtrot laten behandelen? Neem dan direct contact op met onze experts. Heb je vragen omtrent hoe wij de houtrot aanpakken? Ook dan staan wij je graag te woord. Wij komen spoedig bij je langs om het houtrot te traceren en doelgericht te behandelen. Door het houtrot te laten behandelen door onze professionals, weet je zeker dat jouw houten constructie straks langer mee zal gaan.

Houtrot reparatie.

Last van houtrot? Voorkom grotere schade en neem direct contact op met de specialisten van Houtworm Expert.

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Deskundig advies
  • NVBP erkend bedrijf
  • Milieuvriendelijke bestrijding

Houtworm Expert

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht
Telefoon: 085-4013815
E-mail: info@houtwormexpert.nl

Met onze specialisten werken wij in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland en delen van Flevoland en Noord Brabant.