Houtherstel laten uitvoeren?

 

Ruim 15 jaar ervaring

Geen voorrijkosten

Milieuvriendelijk

Houtherstel

Heb je te maken met houtrot in een houten constructie en wil je het hout laten herstellen? Het laten herstellen of repareren van houtrot is in veel gevallen veel voordeliger dan het vervangen van de houten constructie. De meeste mensen denken dat het vervangen van een houten constructie gemakkelijker en sneller is, maar schijn bedriegt in dit geval. Het is wel degelijk mogelijk om houtrot op een duurzame en effectieve wijze te herstellen. En stel dat je de houten constructie, zoals bijvoorbeeld de kozijnen vervangt, dan is de kans groot dat er weer op dezelfde plaats houtrot ontstaat. De oorzaak van het houtrot aanpakken is de beste manier om hiervan af te komen. En onze experts weten precies hoe zij hierbij te werk moeten gaan. Houtrot wordt doorgaans hersteld met een speciale houtrotvuller. Dit werkt zowel snel als effectief en zorgt ervoor dat jouw houten constructie langer mee zal gaan.

Voordelen houtrot herstellen

Het grootste voordeel van houtrot herstellen is dat het veel minder prijzig is dan het geheel vervangen van je houten constructie. En zelfs bij het vervangen weet je nog niet of dit de juiste stap was. Houtrot herstellen is iets wat een specialist zo voor je doet. Laat je echter je kozijnen geheel vervangen, dan kost dit meer tijd en zorgt dit ook nog eens voor overlast. Wanneer het houtrot wordt hersteld, wordt enkel het rotte deel weggehaald. Dit wordt echter op een zo effectief mogelijke manier gedaan, waardoor er geen nieuw houtrot zal ontstaan. Een bijkomend voordeel is dat houtrot herstellen voor veel minder rommel in en rondom huis zorgt. Mocht het houtrot nog hersteld kunnen worden, dan is dit zeker een aanrader.

Direct houtrot herstellen? Bel/mail ons meteen!

Wil je meteen houtrot herstellen, zodat jouw houten constructie langer meegaat? Neem dan nu contact op met onze professionals en zet ons direct in om het houtrot aan te pakken. Ook als je vragen hebt over de manier waarop wij houtrot herstellen, voorzien wij je graag van meer informatie. Zet je ons in, dan komen wij spoedig bij je langs om het houtrotherstel uit te voeren.

Houtherstel laten uitvoeren.

Houtherstel laat u alleen uitvoeren door een expert. Neem contact op met de specialisten van Houtworm Expert.

  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Deskundig advies
  • NVBP erkend bedrijf
  • Milieuvriendelijke bestrijding

Houtworm Expert

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht
Telefoon: 085-4013815
E-mail: info@houtwormexpert.nl

Met onze specialisten werken wij in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland en delen van Flevoland en Noord Brabant.